GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

MOGELIJKHEDEN

berichten in één keer delen

Delfin Connector® maakt het mogelijk dat corporate marketing volledige controle heeft over uw merk via een centrale bron. Controle over content, de online kanalen en een consistente merkbeleving is de sleutel en basis voor online succes.

Berichten vervolgens kunnen delen via uw medewerkers of partners stelt u in staat om heel persoonlijk en direct content over te brengen naar uw doelgroep.
 

Eenvoudig en intuïtief publiceren

Delfin Connector® is zeer eenvoudig in gebruik. Het is intuïtief en efficiënt in gebruik. Met de interactieve lay-out en webbased manier van werken is het systeem zowel ontworpen voor content manager en marketeers als ook voor de gebruikers/medewerkers.
 

Een centrale bron voor content

De centrale bron voor creatie en opslag van content reduceert uw werk direct: eenmalig produceren en op veel locaties publiceren. Dat kunnen pagina's op websites zijn, social media profielen als LinkedIn, Facebook en Twitter maar ook op persoonlijke blogs. De centrale bron van content waarborgt een eenduidige merkbeleving en gaat gepaard met ongeëvenaarde mogelijkheden.
 

Soorten content

Delfin Connector® ondersteunt vele soorten content, waaronder tekst, afbeeldingen, audio en video. Daarnaast zorgen het gebruik van open standaarden ervoor dat ook eventuele koppelingen naar uw eigen systemen zoals CRM zeer goed mogelijk zijn.
 

Stabiel en veilig

Websites die van strategisch belang zijn vereisen een stabiel en veilig online platform. Met een bewezen stabiele architectuur en certificering door vooraanstaande partijen heeft Delfin Connector® bewezen en zeer veilige en stabiele applicatie te zijn.

Robert Snel

Rabobank Drechtsteden

De succesvolle bedrijven van de toekomst slagen er in om op het juiste moment te berichten over de oplossingen waar haar klanten op zitten te wachten. Met Delfin Connector® zetten we als Rabobank een enorme stap voorwaarts om op een professionele manier redactie te voeren en op een efficiënte manier klanten te verleiden.

 

--Robert Snel

Manager Communicatie