GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Delfin Connector

We horen je denken: "Een online platform?" Inderdaad, het klinkt best ingewikkeld. Maar dat is het niet. Hieronder leggen we globaal uit wat dit platform is en welke vruchten je er van plukt.

Ben je benieuwd hoe het allemaal werkt? En wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op en sturen je een demo toe!

WAT IS HET?

Dit online platform is een soort van verzamelpunt wat jou in staat stelt om succesvol online te gaan ondernemen. De gebruiksvriendelijke software is in Nederland ontwikkeld en word je vanuit de Cloud aangeboden. Een investering in soft- en hardware is overbodig; een goede internetverbinding en jouw keuze voor het juiste pakket zijn voldoende om overal ter wereld veilig met de Delfin Connector te kunnen werken.

Het platform bestaat uit 5 modules die allemaal met elkaar samen kunnen werken. Inderdaad, ze kúnnen samenwerken. Ook afzonderlijk van elkaar zijn ze perfect inzetbaar. Je kunt er dus voor kiezen om te starten met 1 module, om daarna stap voor stap jouw online activiteiten verder uit te bouwen.

WAT LEVERT HET JE OP?

De Delfin Connector levert organisaties veel geld op. Niet alleen door meer omzet, maar ook door besparing in kosten. Bijvoorbeeld omdat je niet hoeft te investeren in hard- en software. Hierdoor is de terugverdientijd (Return on Investment) bijzonder kort.

Om de baten en de lasten inzichtelijk te maken is de “Delfin Online Succesmeter” ontwikkeld. Door middel van een Quick-scan op locatie onderzoeken wij waar je nu staat op het gebied van online ondernemen. Verder kijken wij naar de verschillende off- en online activiteiten en komen we met aanbevelingen hoe je kunt groeien in het online ondernemen. Je ontvangt een rapportcijfer voor jouw huidige activiteiten, en we laten je zien welk rapportcijfer je zou kunnen krijgen als je internet meer strategisch inzet. Hierbij berekenen wij wat de te verwachtte verhoging in jouw omzet is en de besparing in kosten.