GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Start nieuw innovatieprogramma

Start nieuw innovatieprogramma
maandag 22 oktober 2018 - Delfin & Viditel bundelen krachten

Delfin heeft binnen haar nieuwe visie-plan 2018-2021 opgenomen om actief innovatie binnen Nederland te stimuleren. Hiervoor is een eerste stap genomen door een samenwerking aan te gaan met Viditel.

Innovatie wordt vaak de sleutel tot duurzaam succes genoemd. Zowel bij bedrijven als locale overheidsinstellingen staat innovatie hoog op de agenda, maar worstelen ze om succesvol innovatieprojecten door te voeren. Delfin en Viditel hebben hun krachten gebundeld en hiervoor de gratis innovatievoucher ontwikkeld.

"Technologie ontwikkeld zich razendsnel. Het is al een uitdaging van nieuwe ICT oplossingen te weten wat de functionaliteiten zijn en hoe je deze goed vertaald naar voordelen voor een organisatie" alsdus Guus van der Burgt, ICT Consultant bij Viditel. "En wil je dan ook nog Internet strategisch inzetten moeten veel zaken precies op het juiste moment op zijn plek vallen om dit succesvol te doen" vervolgt Roel Koolen van Delfin Connector. 

Met de gratis innovatievoucher kan een MKB bedrijf of (lokale) overheidsorganisatie bij een van de deelnemende specialisten aankloppen om gezamenlijk het innovatiepad succesvol te bewandelen. Er is hier sprake van een korte doorlooptijd van maximaal 4 weken en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd aan de deelnemers. Er zijn maximaal 5 vouchers ter waarde van 2.500,- euro per stuk te vergeven. 


De gratis innovatievoucher

Reageren?

< Terug naar het overzicht