GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Delfin Diensten

Start zelf met de Delfin Connector en ervaar het verschil. Ben je niet zo thuis op het wereldwijde web? Geen probleem, wij kunnen je binnen alle onderdelen het werk uit handen nemen. Zowel op strategisch-, tactisch als operationeel niveau helpen wij je graag. Onze professionals hebben jarenlange ervaring waarmee ze je kunnen ondersteunen.

Onze diensten zijn onderverdeeld in vijf specialismen:

HUISSTIJL - MERKONTWIKKELING
Laat ons jouw ideëen weten met betrekking tot jouw huisstijl, logo en merk. Wij werken deze samen met jou verder uit of ontwikkelen een nieuw concept voor je. Denk hierbij aan de vormgeving, de positionering van jouw bedrijf als aan de merkregistratie van het woord- of beeldmerk.

CAMPAGNES - VINDBAARHEID
Om goed vindbaar te zijn op internet ben je misschien snel geneigd om dure programma's te laten installeren. Dat is niet nodig met de Delfin Connector. De combinatie van jouw kwalitatief goede website (met inhoud, een duidelijke structuur, de juiste techniek, snelheid en mobiele optimalisatie) met een uitstekend werkende SEO strategie zorgt ervoor dat jouw bedrijf evengoed vindbaar is middels verschillende zoekmachines.
Daarnaast is het voeren van campagnes een perfecte manier om je plek te veroveren in de markt. Wij helpen je graag met het opzetten van complete campagnes in Delfin. Daarbij maken we gebruik van e-mailmarketing, landingspagina's en communicatie via social media. Uiteraard meten we samen met jou de resultaten en sturen bij, daar waar nodig. De communicatiemodule werkt feilloos samen met jouw CMS, de Google-module en de Conversie-module.

STRATEGIE - COACHING - TRAINING
Wanneer je internet strategisch in gaat zetten, kunnen wij je ondersteunen met de ontwikkeling van een gedegen strategie. Zowel op planmatig als op creatief niveau. Onze meest ervaren business developer en onze coach/trainer zijn beide ervaren ondernemers die de klappen van de zweep kennen.
Veel ondernemers, stichtingen, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties assisteren wij op strategisch niveau. Van een korte brainstormsessie tot een volledige begeleiding van het managementteam binnen een verandertraject.

SOCIAL MEDIA - CONTENT
Succesvol zijn op social media. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vragen als "Hoe krijg ik meer bereik?" "Welke content is interessant voor mijn doelgroep?" en "Hoe pak ik het hele social media-gebeuren aan?" zijn veel gehoord bij Delfin. Daarom helpen we je met een strategie en de opzet voor content. Desgewenst kunnen wij de content klaarzetten voor je in de Delfin Connector. Jij controleert, vult eventueel aan en verstuurt het bericht wanneer jij dat wilt. Met één druk op de knop word je gezien door al je volgers. De respons op het bericht laten we bij jou, uit ervaring weten we dat dat veel te leuk is om zelf te blijven volgen.

E-BUSSINES - E-COMMERCE - B2B PORTALS
Met behulp van de CMS module kunnen wij niet alleen prachtige websites maken. Ook webshops en Business 2 Business Portals ,voor bijvoorbeeld fabrikanten of franchise organisaties, worden door Delfin ontwikkelt. Hiermee kun je de marketing, verkoop en inkoop van producten en diensten via het internet beheren. Uiteraard gebruiken wij ook andere modules van het Delfin platform voor een goede vindbaarheid. In de B2B portals kun je veel zaken kwijt zoals dealregistratie, trainingen, leads, enzovoort.