GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Delfin diensten

Veel organisaties hebben al de kracht van de Delfin Connector ervaren. Toch is succesvol online ondernemen niet alleen de keuze voor het juiste platform. Het begint bij de ontwikkeling van een strategie, waarbij Internet op strategisch niveau in de bedrijfsvoering wordt opgenomen. Waardoor uw offline- en online activiteiten naadloos in elkaar overgaan en elkaar direct ook versterken.

U kunt eenvoudig de Delfin Connector afnemen en zelf starten. Maar u kan ook gebruik maken van onze diensten. Wij helpen bedrijven en organisaties op strategisch-, tactisch en operationeel niveau ondersteunen bij het succesvol online ondernemen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring om u op alle niveaus te ondersteunen.

Wij gaan door tot u het succes heeft wat u voor ogen heeft. Uw resultaat is wat voor ons telt. Onze diensten zijn opgedeeld in 5 blokken, zodat u altijd de juiste specialist ter beschikking krijgt.

strategie – coaching – training         

Bedrijven en instellingen die Internet strategisch willen inzetten kunnen wij ondersteunen met de ontwikkeling van een gedegen strategie, zowel planmatig als op creatief niveau. Onze meest ervaren business developer en onze coach/trainer zijn beide zelf ervaren ondernemers die de klappen van de zweep kennen. Wij hebben al veel ondernemers, stichting, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties ondersteund op strategisch niveau. U kunt ons inhuren vanaf een korte brainstormsessie tot een volledige begeleiding van uw managementteam in een veranderingstraject.

e-business – e-commerce – b2b portals

Met behulp van de CMS module van de Delfin Connector kunnen wij niet alleen prachtige websites maken maar ook responsive webshops en Business 2 Business Portals voor bijvoorbeeld fabrikanten of franchise organisaties. Uiteraard gebruiken wij ook andere modules van het Delfin platform als de Google module voor een goede vindbaarheid bij zoekmachines. In de B2B portals kunt u veel zaken kwijt als dealregistratie, trainingen, leads etc.

huisstijl– merkontwikkeling      

Onze specialisten kunnen uw huisstijl- of merk verder helpen ontwikkelen, of juist compleet nieuw opzetten. Zowel op gebied van de vormgeving, positioning als bijvoorbeeld merkregistratie van het woord- of beeldmerk.

vindbaarheid – campagnes

Het goed vindbaar zijn bij zoekmachines zonder allerlei dure programma’s is een vak apart. Met de Delfin Connector heeft u de juiste tool in handen om dit te realiseren. Wij helpen u graag een handje, net als bij het aanmaken van complete campagnes in Delfin, met actie mailingen, landingspagina’s en de communicatie via social-media. En uiteraard helpen we u de response te meten en bij te sturen waar nodig. De communicatiemodule van de Delfin Connecter werkt hier feilloos samen met het CMS, de Google module en natuurlijk de conversie module.

social media – content

Sommige organisaties zoeken nog hun weg in het succesvol zijn op social media. Hoe krijg ik meer bereik, welke content is interessant voor mijn doelgroep en hoe pak ik dat allemaal aan? Wij helpen u met een strategie en de opzet voor de content. Desgewenst kunnen wij de content ook klaarzetten in de Delfin Connector zodat het wordt gepubliceerd wanneer u dat wilt. Dat doet Delfin automatisch, dan hoeft u alleen nog de respons op te volgen.