GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Wensen

Alle social media tegelijk beheren

Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem? Met de Delfin Connector Communicatie Module kan dat. Ontdek de mogelijkheden!
Lees meer

social media buffer

De Delfin Connector geeft u de mogelijkheid om social media buffer aan te leggen.
Lees meer

marketing automation software

Delfin connector maakt marketing automation software voor iedereen toegankelijk. Door de combinatie van een website, google vindbaarheid, social media marketing, een goed CRM en een conversie module, is Delfin Connector marketing automation software waar iedereen mee kan werken. De integratie van een goede dynamische database met goede profielen, en een geautomatiseerde leadcampagne zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leads in deze marketing automation software.
Lees meer

Marketing Automation in Nederland

Delfin Connector is synoniem met marketing automation in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij. Marketing Automation in Nederland maakt steeds een grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector.
Lees meer