GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Alle social media tegelijk beheren

Alle social media tegelijk beheren - communicatie

Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem?
Met de Delfin Connector Communicatie Module kun je alle social media tegelijk beheren.

De voordelen van alle social media tegelijk beheren zijn;
- centraal overzicht
- tijdsbesparing
- op een plek beheer je zowel de inhoud als de verzendfrequentie van al je social media
- optimale samenwerking tussen al je social media: Facebook, Twitter, LinkedIn, Weblog, Yammer, Tumblr, Nieuwsbrieven, Website, sms en RSS-feeds.

Wil jij ook alle social media tegelijk beheren?

Meer weten

Pagina's

Nieuws

 • ALVERO

  Alvero is een toonaangevende aanbieder op het gebied van tijdelijk verhuren van hoogwaardig kantoormeubilair.
 • STICHTING LEZEN EN SCHRIJVEN

  Stichting Lezen & Schrijven zet zich in om laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen.
 • DIVINO WEBSHOP

  DiVino is een Italiaans Restaurant & Wijnbar met een kwalitatief hoogstaande wijnkaart. Omdat steeds meer gasten interesse hadden in de wijnen van DiVino is gestart met een webshop voor de verkoop van restaurant wijnen aan klanten.
 • BRICKS AND BUSINESS

  Bricks and Business leidt mensen in heel Europa op tot Facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.
 • CENTRE OF EXPERTISE WATER & ENERGY

  In het realiseren van windenergieprojecten op zee is Nederland één van de koplopers. Om de positie in deze spectaculair snel groeiende sector uit te bouwen, zijn kennis, innovatie en goed gekwalificeerde professionals nodig. Vanuit het nieuwe ‘Centre of Expertise Water & Energy’ gaan onderwijs, bedrijfsleven en overheid hier samen mee aan de slag. HZ University of Applied Sciences en NHL Hogeschool zijn de kartrekkers.
 • KOLEDO

  KOLEDO Professional LED Solutions is een Nederlandse LED fabrikant van hoogwaardige LED verlichting, onder andere op het gebied van Architectuur, Traffic en Signage.
 • LIBERTY FOODBAR

  Liberty Foodbar is een vernieuwend horeca concept in een grotere dorpskern, waardoor mensen niet meer perse naar de grote stad hoeven om iets bijzonders te beleven. Elk onderdeel moest dan ook iets bijzonders bieden. Met Delfin kunnen we dit ook op een perfecte manier online presenteren.
 • ANYCHANGE BV

  AnyChange begeleidt organisaties in veranderingsprocessen. Zij zet daarvoor interim management, training, coaching en onderzoek in. Tijdens de trajecten maakt AnyChange vaak gebruik van het door de eigenaar ontwikkelde Z-Model of Change®.
 • TWEE EN 20

  Twee en 20 is een creatief Marketing & Design bureau op het gebied van Sparring, Strategie & Marketing. Ons partnership werkt twee kanten op. Aan de ene kant ondersteund Twee en 20 ons met de vormgeving voor Delfin en de Delfin connector, als ook voor klantprojecten van Delfin.
 • VIDITEL

  Viditel is een onafhankelijke ICT dienstverlener en gespecialiseerd in IT (werkplek)dienstverlening, proactief beheer en ondersteuning, telecom-, data en internetdiensten.