GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Alle social media tegelijk beheren

Alle social media tegelijk beheren - communicatie

Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem?
Met de Delfin Connector Communicatie Module kun je alle social media tegelijk beheren.

De voordelen van alle social media tegelijk beheren zijn;
- centraal overzicht
- tijdsbesparing
- op een plek beheer je zowel de inhoud als de verzendfrequentie van al je social media
- optimale samenwerking tussen al je social media: Facebook, Twitter, LinkedIn, Weblog, Yammer, Tumblr, Nieuwsbrieven, Website, sms en RSS-feeds.

Wil jij ook alle social media tegelijk beheren?

Meer weten

Pagina's

Google pagina's

 • Social Media Berichten inplannen

  Met de Delfin Connector kunt u volledig geautomatiseerd uw communicatie over social media verspreiden.
 • Responsive Website

  De websites en webshops van Delfin Connector worden natuurlijk volledig responsive opgeleverd.
 • Gratis Google optimalisatie

  Met de Google module van Delfin Connector maakt u dynamische landingspagina's aan, waardoor u goed gevonden wordt als mensen zoeken op uw zoekwoorden.
 • Conversie meten

  In de Conversie module van Delfin Connector kunt u zien via welk kanaal een klant bij u terecht is gekomen.
 • Hoe meet ik resultaat van mijn online marketing

  De Delfin Connector is de tool, waarmee u internet op een strategische manier inzet. Door de slimme koppelingen zorgt de Delfin Connector voor online resultaat.
 • Delfin Connector Manager

  In de Delfin Connector Manager beheert u alle verschillende modules.
 • Hoe zorg ik met online acties voor conversie naar de website

  In de Actiemarketing module van Delfin Connector kunt u iedere actie zelf vormgeven.
 • Multi channel marketing

  Met Delfin Connector beheert u al uw online media vanuit dezelfde tool.
 • Nieuwsbrief systeem

  Snel en simpel nieuwsbrieven versturen met behulp van uw weblog en social media posts. Dat kan met Delfin Connector.
 • Internet ondernemen

  Internet ondernemen wordt anders in 2017. Internetondernemen betekent dan: Integreer uw website met uw social media communicatie. Leer van de statistieken en de conversie. Wordt vindbaar door dynamische google pagina's en betrek uw medewerkers bij het uitdragen van uw boodschap. Dat kan allemaal met de Delfin Connector.
 • minder tijd kwijt aan social media

  Met Delfin connector bent u minder tijd kwijt aan social media. Vanuit één dashboard kunt u alle berichten vooraf inplannen. Daardoor bent u minder tijd kwijt aan social media. Doordat u minder tijd kwijt aan social media bent, kunt u uw aandacht besteden aan uw core business. Neem contact op voor een verhelderende demo.
 • Social media platform

  Met de delfin connector heeft u toegang tot alle social media tegelijk. Vanuit het social media platform kun je alle relevante social media tegelijk bijhouden. Het social media platform van Delfin
 • Social media beheren voor bedrijven

  Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem? Met de Delfin Connector Communicatie Module kun je alle social media tegelijk beheren. De voordelen van alle social media tegelijk beheren zijn; - centraal overzicht - tijdsbesparing - op een plek beheer je zowel de inhoud als de verzendfrequentie van al je social media - optimale samenwerking tussen al je social media: Facebook, Twitter, LinkedIn, Weblog, Yammer, Tumblr, Nieuwsbrieven, Website, sms en RSS-feeds. Wil jij ook alle social media tegelijk beheren? ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
 • Social media management tool

  De Delfin connector communicatie module is dé Social media management tool waarin u alle social media tegelijk kunt beheren.
 • social media buffer

  De Delfin Connector geeft u de mogelijkheid om social media buffer aan te leggen.
 • Hootsuite alternatief

  Delfin connector is een Hootsuite alternatief
 • social media dashboard

  De communicatiemodule van Delfin connector is een social media dashbord.
 • marketing automation software

  Delfin connector maakt marketing automation software voor iedereen toegankelijk. Door de combinatie van een website, google vindbaarheid, social media marketing, een goed CRM en een conversie module, is Delfin Connector marketing automation software waar iedereen mee kan werken. De integratie van een goede dynamische database met goede profielen, en een geautomatiseerde leadcampagne zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leads in deze marketing automation software.
 • e commerce oplossing

  Delfin connector is een goede e commerce oplossing.
 • Marketing automation

  Delfin connector maakt marketing automation software voor iedereen toegankelijk. Door de combinatie van een website, google vindbaarheid, social media marketing, een goed CRM en een conversie module, is Delfin Connector marketing automation software waar iedereen mee kan werken. De integratie van een goede dynamische database met goede profielen, en een geautomatiseerde leadcampagne zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leads in deze marketing automation software.
 • Wat is marketing automation

  Marketing automation betekent het helpen van prospects in het aankoopproces door het automatiseren van relevante content met als doel om leadconversie te verhogen. Marketing automation kun je opsplitsen in 3 hoofdactiviteiten: het opbouwen van (digitale) profielen, het opzetten van relevante campagnes en het converteren en prioriteren van leads. Marketing automation is met name geschikt voor B2B organisaties of B2C organisaties die producten en/of diensten verkopen met een langere aankoopcyclus dan een FMCG. (Bron: Marketingfacts)
 • Marketing Automation in Nederland

  Delfin Connector is synoniem met marketing automation in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij. Marketing Automation in Nederland maakt steeds een grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector.
 • marketing automation software Nederland

  Delfin Connector is synoniem met marketing automation software in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij. Marketing Automation software in Nederland maakt steeds een grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector.
 • beste marketing automation software voor small business

  Delfin Connector blijkt de beste marketing automation software voor small business te zijn in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij en staat u snel te woord. De beste Marketing Automation software voor small business in Nederland wordt je niet zomaar. Sowieso maakt Marketing automation in Nederland een steeds grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector. De beste marketing automation software voor small business in Nederland