GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Hoe meet ik resultaat van mijn online marketing

Hoe meet ik resultaat van mijn online marketing - delfin-connector

De Delfin Connector is de tool, waarmee u internet op een strategische manier inzet. Door de slimme koppelingen zorgt de Delfin Connector voor online resultaat. De verschillende modules; de website, de communicatie, de google, de klantbeheer en de conversie module werken slim samen, waardoor u een totaal online platform krijgt, wat alle noodzakelijke onderdelen heeft om te kunnen slage op internet. Online resultaat voor u.

Meer weten

Hoe meet ik resultaat van mijn online marketing - focuswinst

Pagina's

Nieuws

 • STICHTING LEZEN EN SCHRIJVEN

  Stichting Lezen & Schrijven zet zich in om laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen.
 • BRICKS AND BUSINESS

  Bricks and Business leidt mensen in heel Europa op tot Facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.
 • CENTRE OF EXPERTISE WATER & ENERGY

  In het realiseren van windenergieprojecten op zee is Nederland één van de koplopers. Om de positie in deze spectaculair snel groeiende sector uit te bouwen, zijn kennis, innovatie en goed gekwalificeerde professionals nodig. Vanuit het nieuwe ‘Centre of Expertise Water & Energy’ gaan onderwijs, bedrijfsleven en overheid hier samen mee aan de slag. HZ University of Applied Sciences en NHL Hogeschool zijn de kartrekkers.
 • LIBERTY FOODBAR

  Liberty Foodbar is een vernieuwend horeca concept in een grotere dorpskern, waardoor mensen niet meer perse naar de grote stad hoeven om iets bijzonders te beleven. Elk onderdeel moest dan ook iets bijzonders bieden. Met Delfin kunnen we dit ook op een perfecte manier online presenteren.
 • TWEE EN 20

  Twee en 20 is een creatief Marketing & Design bureau op het gebied van Sparring, Strategie & Marketing. Ons partnership werkt twee kanten op. Aan de ene kant ondersteund Twee en 20 ons met de vormgeving voor Delfin en de Delfin connector, als ook voor klantprojecten van Delfin.

Google pagina's