GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Marketing Automation in Nederland

Marketing Automation in Nederland - conversie

Delfin Connector is synoniem met marketing automation in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij. Marketing Automation in Nederland maakt steeds een grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector.

Behalve de website en webshop, kunt u gebruik maken van de google module om beter gevonden te worden. De communicatie module is het schoolvoorbeeld van marketing automation software. Berichten kunt u vooraf inplannen, en dat kan zelfs met volledige campagnes. Deze berichten en campagnes kunt u met de markteing automation software van Delfin connector ook overdragen aan medewerkers en business partners. Zij kunnen de berichten met een druk op knop delen op hun eigen tijdlijnen en mailen aan hun klanten. 

Afhankelijk van de responses kunt u ook nog geautomatiseerde mails versturen aan uw klanten, zodat zij altijd en overal een overweldigende service van u krijgen. Delfin connector marketing automation software. Beter is er niet. 

Meer weten