GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Social media platform

Social media platform - communicatie

Met de delfin connector heeft u toegang tot alle social media tegelijk. Vanuit het social media platform kun je alle relevante social media tegelijk bijhouden. Het social media platform van Delfin connector.

Meer weten

Nieuws

 • ALVERO

  Alvero is een toonaangevende aanbieder op het gebied van tijdelijk verhuren van hoogwaardig kantoormeubilair.
 • CENTRE OF EXPERTISE WATER & ENERGY

  In het realiseren van windenergieprojecten op zee is Nederland één van de koplopers. Om de positie in deze spectaculair snel groeiende sector uit te bouwen, zijn kennis, innovatie en goed gekwalificeerde professionals nodig. Vanuit het nieuwe ‘Centre of Expertise Water & Energy’ gaan onderwijs, bedrijfsleven en overheid hier samen mee aan de slag. HZ University of Applied Sciences en NHL Hogeschool zijn de kartrekkers.
 • KOLEDO

  KOLEDO Professional LED Solutions is een Nederlandse LED fabrikant van hoogwaardige LED verlichting, onder andere op het gebied van Architectuur, Traffic en Signage.
 • LIBERTY FOODBAR

  Liberty Foodbar is een vernieuwend horeca concept in een grotere dorpskern, waardoor mensen niet meer perse naar de grote stad hoeven om iets bijzonders te beleven. Elk onderdeel moest dan ook iets bijzonders bieden. Met Delfin kunnen we dit ook op een perfecte manier online presenteren.
 • TWEE EN 20

  Twee en 20 is een creatief Marketing & Design bureau op het gebied van Sparring, Strategie & Marketing. Ons partnership werkt twee kanten op. Aan de ene kant ondersteund Twee en 20 ons met de vormgeving voor Delfin en de Delfin connector, als ook voor klantprojecten van Delfin.

Google pagina's

 • Social Media Berichten inplannen

  Met de Delfin Connector kunt u volledig geautomatiseerd uw communicatie over social media verspreiden.
 • Conversie meten

  In de Conversie module van Delfin Connector kunt u zien via welk kanaal een klant bij u terecht is gekomen.
 • Multi channel marketing

  Met Delfin Connector beheert u al uw online media vanuit dezelfde tool.
 • Nieuwsbrief systeem

  Snel en simpel nieuwsbrieven versturen met behulp van uw weblog en social media posts. Dat kan met Delfin Connector.
 • Internet ondernemen

  Internet ondernemen wordt anders in 2017. Internetondernemen betekent dan: Integreer uw website met uw social media communicatie. Leer van de statistieken en de conversie. Wordt vindbaar door dynamische google pagina's en betrek uw medewerkers bij het uitdragen van uw boodschap. Dat kan allemaal met de Delfin Connector.
 • Alle social media tegelijk beheren

  Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem? Met de Delfin Connector Communicatie Module kan dat. Ontdek de mogelijkheden!
 • minder tijd kwijt aan social media

  Met Delfin connector bent u minder tijd kwijt aan social media. Vanuit één dashboard kunt u alle berichten vooraf inplannen. Daardoor bent u minder tijd kwijt aan social media. Doordat u minder tijd kwijt aan social media bent, kunt u uw aandacht besteden aan uw core business. Neem contact op voor een verhelderende demo.
 • Social media beheren voor bedrijven

  Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem? Met de Delfin Connector Communicatie Module kun je alle social media tegelijk beheren. De voordelen van alle social media tegelijk beheren zijn; - centraal overzicht - tijdsbesparing - op een plek beheer je zowel de inhoud als de verzendfrequentie van al je social media - optimale samenwerking tussen al je social media: Facebook, Twitter, LinkedIn, Weblog, Yammer, Tumblr, Nieuwsbrieven, Website, sms en RSS-feeds. Wil jij ook alle social media tegelijk beheren? ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
 • Social media management tool

  De Delfin connector communicatie module is dé Social media management tool waarin u alle social media tegelijk kunt beheren.
 • social media buffer

  De Delfin Connector geeft u de mogelijkheid om social media buffer aan te leggen.
 • social media dashboard

  De communicatiemodule van Delfin connector is een social media dashbord.
 • marketing automation software

  Delfin connector maakt marketing automation software voor iedereen toegankelijk. Door de combinatie van een website, google vindbaarheid, social media marketing, een goed CRM en een conversie module, is Delfin Connector marketing automation software waar iedereen mee kan werken. De integratie van een goede dynamische database met goede profielen, en een geautomatiseerde leadcampagne zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leads in deze marketing automation software.
 • Marketing automation

  Delfin connector maakt marketing automation software voor iedereen toegankelijk. Door de combinatie van een website, google vindbaarheid, social media marketing, een goed CRM en een conversie module, is Delfin Connector marketing automation software waar iedereen mee kan werken. De integratie van een goede dynamische database met goede profielen, en een geautomatiseerde leadcampagne zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leads in deze marketing automation software.
 • Wat is marketing automation

  Marketing automation betekent het helpen van prospects in het aankoopproces door het automatiseren van relevante content met als doel om leadconversie te verhogen. Marketing automation kun je opsplitsen in 3 hoofdactiviteiten: het opbouwen van (digitale) profielen, het opzetten van relevante campagnes en het converteren en prioriteren van leads. Marketing automation is met name geschikt voor B2B organisaties of B2C organisaties die producten en/of diensten verkopen met een langere aankoopcyclus dan een FMCG. (Bron: Marketingfacts)