GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Website Helmond

Website Helmond - website

Als u toch een nieuwe website of webshop zoekt, wilt u natuurlijk een volledig responsive website.
Door uw responsive website te maken wordt deze altijd op de juiste manier weergegeven op de diverse beeldschermen. Uw doelgroep verwacht dit inmiddels bij iedere website en zal op zoek gaan naar een website, waar ze zich toe aangetrokken voelen. De speciale app om berichten te plaatsen zorgt voor een hoge dynamiek op uw site, waardoor u weer hoger in de google rankings komt. De responsive website van Delfin connector heeft alle mogelijkheden die u nodig hebt.... en meer 

Meer weten

Website Helmond - delfin-connector

Pagina's

Nieuws

 • ALVERO

  Alvero is een toonaangevende aanbieder op het gebied van tijdelijk verhuren van hoogwaardig kantoormeubilair.
 • STICHTING LEZEN EN SCHRIJVEN

  Stichting Lezen & Schrijven zet zich in om laaggeletterdheid te voorkomen en verminderen.
 • DIVINO WEBSHOP

  DiVino is een Italiaans Restaurant & Wijnbar met een kwalitatief hoogstaande wijnkaart. Omdat steeds meer gasten interesse hadden in de wijnen van DiVino is gestart met een webshop voor de verkoop van restaurant wijnen aan klanten.
 • BRICKS AND BUSINESS

  Bricks and Business leidt mensen in heel Europa op tot Facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.
 • CENTRE OF EXPERTISE WATER & ENERGY

  In het realiseren van windenergieprojecten op zee is Nederland één van de koplopers. Om de positie in deze spectaculair snel groeiende sector uit te bouwen, zijn kennis, innovatie en goed gekwalificeerde professionals nodig. Vanuit het nieuwe ‘Centre of Expertise Water & Energy’ gaan onderwijs, bedrijfsleven en overheid hier samen mee aan de slag. HZ University of Applied Sciences en NHL Hogeschool zijn de kartrekkers.
 • KOLEDO

  KOLEDO Professional LED Solutions is een Nederlandse LED fabrikant van hoogwaardige LED verlichting, onder andere op het gebied van Architectuur, Traffic en Signage.
 • LIBERTY FOODBAR

  Liberty Foodbar is een vernieuwend horeca concept in een grotere dorpskern, waardoor mensen niet meer perse naar de grote stad hoeven om iets bijzonders te beleven. Elk onderdeel moest dan ook iets bijzonders bieden. Met Delfin kunnen we dit ook op een perfecte manier online presenteren.
 • ANYCHANGE BV

  AnyChange begeleidt organisaties in veranderingsprocessen. Zij zet daarvoor interim management, training, coaching en onderzoek in. Tijdens de trajecten maakt AnyChange vaak gebruik van het door de eigenaar ontwikkelde Z-Model of Change®.
 • TWEE EN 20

  Twee en 20 is een creatief Marketing & Design bureau op het gebied van Sparring, Strategie & Marketing. Ons partnership werkt twee kanten op. Aan de ene kant ondersteund Twee en 20 ons met de vormgeving voor Delfin en de Delfin connector, als ook voor klantprojecten van Delfin.
 • VIDITEL

  Viditel is een onafhankelijke ICT dienstverlener en gespecialiseerd in IT (werkplek)dienstverlening, proactief beheer en ondersteuning, telecom-, data en internetdiensten.

Google pagina's

 • Gratis Google optimalisatie

  Met de Google module van Delfin Connector maakt u dynamische landingspagina's aan, waardoor u goed gevonden wordt als mensen zoeken op uw zoekwoorden.
 • Hoe meet ik resultaat van mijn online marketing

  De Delfin Connector is de tool, waarmee u internet op een strategische manier inzet. Door de slimme koppelingen zorgt de Delfin Connector voor online resultaat.
 • Hoe zorg ik met online acties voor conversie naar de website

  In de Actiemarketing module van Delfin Connector kunt u iedere actie zelf vormgeven.
 • Multi channel marketing

  Met Delfin Connector beheert u al uw online media vanuit dezelfde tool.
 • Nieuwsbrief systeem

  Snel en simpel nieuwsbrieven versturen met behulp van uw weblog en social media posts. Dat kan met Delfin Connector.
 • Internet ondernemen

  Internet ondernemen wordt anders in 2017. Internetondernemen betekent dan: Integreer uw website met uw social media communicatie. Leer van de statistieken en de conversie. Wordt vindbaar door dynamische google pagina's en betrek uw medewerkers bij het uitdragen van uw boodschap. Dat kan allemaal met de Delfin Connector.
 • Alle social media tegelijk beheren

  Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem? Met de Delfin Connector Communicatie Module kan dat. Ontdek de mogelijkheden!
 • Social media beheren voor bedrijven

  Wil je alle social media tegelijk beheren vanuit hetzelfde systeem? Met de Delfin Connector Communicatie Module kun je alle social media tegelijk beheren. De voordelen van alle social media tegelijk beheren zijn; - centraal overzicht - tijdsbesparing - op een plek beheer je zowel de inhoud als de verzendfrequentie van al je social media - optimale samenwerking tussen al je social media: Facebook, Twitter, LinkedIn, Weblog, Yammer, Tumblr, Nieuwsbrieven, Website, sms en RSS-feeds. Wil jij ook alle social media tegelijk beheren? ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
 • marketing automation software

  Delfin connector maakt marketing automation software voor iedereen toegankelijk. Door de combinatie van een website, google vindbaarheid, social media marketing, een goed CRM en een conversie module, is Delfin Connector marketing automation software waar iedereen mee kan werken. De integratie van een goede dynamische database met goede profielen, en een geautomatiseerde leadcampagne zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leads in deze marketing automation software.
 • e commerce oplossing

  Delfin connector is een goede e commerce oplossing.
 • Marketing automation

  Delfin connector maakt marketing automation software voor iedereen toegankelijk. Door de combinatie van een website, google vindbaarheid, social media marketing, een goed CRM en een conversie module, is Delfin Connector marketing automation software waar iedereen mee kan werken. De integratie van een goede dynamische database met goede profielen, en een geautomatiseerde leadcampagne zorgt voor kwalitatief hoogwaardige leads in deze marketing automation software.
 • Marketing Automation in Nederland

  Delfin Connector is synoniem met marketing automation in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij. Marketing Automation in Nederland maakt steeds een grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector.
 • marketing automation software Nederland

  Delfin Connector is synoniem met marketing automation software in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij. Marketing Automation software in Nederland maakt steeds een grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector.
 • beste marketing automation software voor small business

  Delfin Connector blijkt de beste marketing automation software voor small business te zijn in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en ontwikkeld in Nederland. De helpdesk is dus altijd dichtbij en staat u snel te woord. De beste Marketing Automation software voor small business in Nederland wordt je niet zomaar. Sowieso maakt Marketing automation in Nederland een steeds grotere vlucht door, hoewel dat niet altijd over rozen gaat. Het is niet zomaar even "een tool implementeren". Marketing automation in Nederland kan zeker maar het gaat om de combinatie, leadgenerating, leadnurturing en leadconversion. Alle die onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met Delfin Connector. De beste marketing automation software voor small business in Nederland