GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Delfin Connector® mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de Delfin Connector en de ondersteuning die wij bieden: voor uw website, social media en e-mailmarketing, interne communicatie, google, actiemarketing, etc. 

Totale strategische internet toepassing

Natuurlijk adviseren wij u om gebruik te maken van alle geÏntergreerde modules. Deze totaaloplossing werkt optimaal samen voor zo hoog mogelijk resultaat. Dit betekent dat wij de Delfin Connector® voor u op maat maken en koppelen aan uw website. De eenmalige kosten zijn daarmee afhankelijk van uw huidige website.  

Check mijn Website

Training via webinars of bij u op locatie

U leert de vijf verschillende modules kennen via de geplande webinars. Door deze manier van opleiden is interactie mogelijk, maar blijven de trainingskosten en trainingstijd beperkt. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij bij u op locatie de training komen verzorgen. 

Check de trainingen

Communicatie module

Het is ook mogelijk om de communicatiemodule apart af te nemen. Dit kan handig zijn als u deze wilt gebruiken voor de interne communicatie, zonder dat dat leads naar uw website hoeft op te leveren. Het versturen van relevante nieuwsbrieven aan de klanten wordt dan door uw medewerkers gedaan, terwijl u centraal de regie houdt en berichten kunt klaarzetten. 

Vraag offerte op

Actiemarketing Module

De actiemarketing module is ook los af te nemen. Dit kan handig zijn als u graag uw eigen website wilt gebruiken en deze geen aparte acties kan handeen. Wij zetten een speciale actie-site voor u, koppelen deze aan uw social media en aan uw klantbeheer module en in no-time heeft u uw database met gegevens van uw klanten beschikbaar om herhalingsaankopen te stimuleren. Zo makkelijk kan het genereren van traffic naar uw winkel zijn.

Vraag offerte op

Implementatie consultant

Indien u snel van start wilt met de Delfin Connector®, terwijl u graag uw aandacht houdt bij uw eigen werkzaamheden, dan is het verstandig om een implementatie consultant van Delfin in te huren voor een korte tijd. Deze zorgt ervoor dat de Delfin Connector® technisch gaat werken zoals u wilt dat het gaat werken.  

Meer weten

Content consultant

Natuurlijk heeft ook de Delfin Connector® inhoud nodig om te kunnen functioneren. Nieuwsfeiten, nieuwe dingen, aanbiedingen, nieuwsbrieven, marketing campagnes; Ze mogen allemaal verzonnen worden, uitgewerkt worden en in de connector worden geplaatst. Dit kunt u allemaal zelf doen, maar soms is het handig om daar iemand voor in te huren. De content consultant zorgt voor de juiste foto's, teksten, google pagina's, call-to-actions of advertenties, binnen de door u gestelde grenzen. U maakt gebruik van marketing kennis en hoeft niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden.

Meer weten