GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Over ons

Mogen wij je even voorstellen aan ...?

ROEL KOOLEN

Roel heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verkoop en marketing.

Na een succesvolle carrière in de ICT branche, startte Roel in 2006 als zelfstandige business developer voor opdrachtgevers in verschillende branches. Sinds oktober 2018 is Roel de nieuwe Managing Director van Delfin Connector, met als doel Delfin door te ontwikkelen tot een full service marketing bedrijf. Dit om organisaties succesvol online te laten ondernemen. Roel werkt graag intensief samen met ondernemers om de gezamenlijke doelen te realiseren vanuit de kernwaarden: betrouwbaar, creatief, doelgericht en praktisch.

MARTIJN DE ZOETE


Martijn had een succesvolle carrière in het bankwezen toen hij de switch maakte naar zelfstandige trainer en coach op het gebied van verandermanagement. Martijn ontwikkelde hiervoor een geheel eigen verandermodel; het Z-model of Change®. Als internationaal erkende NLP-trainer gebruikt hij dit model op verschillende manieren bij (executive) coaching, training en organisatie ontwikkelingstrajecten. Tevens is Martijn schrijver en spreker.

Voor veel organisaties is online ondernemen een grote verandering. Martijn begeleidt ondernemers, managers en medewerkers in deze verandering zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van het Delfin platform.