GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Over ons

Waar we vandaan komen

In 2013 staken enkele ervaren Nederlandse ondernemers op het gebied van marketing, IT en veranderingsmanagement de hoofden bij elkaar, met het vraagstuk hoe ondernemers sneller  succesvol kunnen zijn door slimmer gebruik te maken van Internet. Vanuit de moeilijkheid werd gezocht naar concrete oplossingen. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een innovatief, gebruiksvriendelijk online sofware platform, aangevuld met de juiste mix aan dienstverlening op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Na een ontwikkelingsperiode van bijna twee jaar werd in 2015 het Marketing & IT bedrijf Delfin opgericht. De ontwikkelde modules van het platform werden direct als een Hosted Cloud oplossing onder de merknaam Delfin Connector op de markt gebracht. Nu ruim 3 jaar later is Delfin een toonaangevende Nederlandse dienstverlener in succesvol online ondernemen en heeft vele succesvolle projecten voor klanten gerealiseerd.

Waar we voor staan

Onze missie is bedrijven en organisaties ondersteunen in succesvol online ondernemen. Delfin neemt u aan de hand op alle niveaus van online ondernemen.

De combinatie tussen ons innovatief online platform de Delfin Connector, onze diensten en onze jarenlange ervaring bieden u de sleutel voor succes om uw doelen en ambities te realiseren. 

Bij ons draait het om uw succes, want dat is uiteindelijk ook die van ons!

Stichting E-Rally & Delfin

Stichting E-Rally zet zich in voor promotie van elektrisch vervoer en ondersteunt JustDiggit bij klimaatherstel. Zij organiseren daartoe jaarlijks de E-rally. Een toertocht van zo'n 200 km voor volledig elektrische voertuigen. 

Zij wilden een manier vinden om meer mensen te bereiken, door gebruik te maken van Social Media. Doel daarvan is om meer mensen deel te laten nemen aan de E-Rally, meer sponsoren te krijgen en zo meer geld op te halen voor het goede doel: JustDiggit.

Als organisatie heeft Delfin duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wilde daarom graag een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Stichting. Delfin heeft dan ook het volledige online platform van de Delfin Connector ingericht als sponsering. Meer informatie hierover vind u hier (link naar Case Study PDF)

Neem eens een kijkje op de website van WWW.E-RALLY.NL