GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Om klanten optimaal met Delfin Connector® te laten werken verzorgen wij trainingen.

Deze trainingen zijn opgebouwd rondom een module en worden in eerste instantie gegeven via een webinar. Het voordeel van een webinar is dat u uw trainingen zelf kunt inplannen op momenten dat dat voor u het beste uitkomt. Daarnaast is tijdens een webinar interactie mogelijk met de trainer. Iets wat niet kan als we gewoon een tutorial online zetten. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om in-house trainingen te organiseren. Er worden verschillende opleidingen aangeboden die aansluiten bij de functie van de gebruiker. Op basis van taken en bevoegdheden bieden wij voor iedere gebruiker een programma. 

In-company trainingen

Alle trainingen kunnen ook ‘in-company’ worden gevolgd. Dit houdt in dat wij naar u toe komen om training te geven. Mochten de faciliteiten daarvoor intern niet aanwezig zijn, gaan we op zoek naar een geschikte locatie of komt kunt u met uw collega’s ook naar ons opleidingscentrum in Sliedrecht komen. Uiterst handig, vooral als u binnen uw organisatie niet de enige bent die met Delfin Connector® aan de slag gaat.

 

Hoe kan ik inschrijven of informatie inwinnen?

Inschrijven op de webinars kan via de trainingsagenda op deze site.
Voor het plannen van in-company trainingen nemen wij graag contact met u op.