GRIP OP UW COMMUNICATIE    |    MEER OMZET    |    BETER RESULTAATSupport

Stichting E-Rally

{rs_bericht.titel}
vrijdag 18 januari 2019 - Door samenwerking steunen we het goede doel JustDiggit!
Stichting E-Rally zet zich in voor promotie van elektrisch vervoer en ondersteunt JustDiggit bij klimaatherstel. Jaarlijks organiseren zij de E-rally; een toertocht van zo'n 200 km voor volledig elektrische voertuigen.
Lees verder

"Hoezo, succesvol online ondernemen?"

{rs_bericht.titel}
vrijdag 18 januari 2019 - Sommige Delfin gebruikers stellen ons de vraag waarom wij de slogan hebben gewijzigd naar succesvol online ondernemen. De Delfin Connector is toch een online marketing platform?
En dat klopt ook. Daarnaast is Delfin klaar om de volgende stap te zetten. Met Delfin kan je niet alleen je online marketing naar een hoger plan tillen, ook je Internet activiteiten kun je integraal in je business verankeren.
Lees verder

Het nieuwe jaar geeft geen zorgen.

{rs_bericht.titel}
vrijdag 18 januari 2019 - Blijft dat wereldwijde web soms één groot raadsel?
Waarbij je niet meer weet hoe je je online werkzaamheden het beste in kunt zetten? Om nog maar niet te spreken over de tijd die het in beslag neemt...
Lees verder

Gelukkkig nieuwjaar!

{rs_bericht.titel}
woensdag 2 januari 2019 - Wij wensen u al het geluk, gezondheid en succes voor het nieuwe jaar.
Wij gaan er een spetterend jaar van maken, doet u mee? Voor dit jaar hebben wij nieuwe functionaliteiten en diensten klaar staan die popelen van ongeduld. Stay tuned, more to come...
Lees verder

Start nieuw innovatieprogramma

{rs_bericht.titel}
maandag 22 oktober 2018 - Delfin & Viditel bundelen krachten
Delfin heeft binnen haar nieuwe visie-plan 2018-2021 opgenomen om actief innovatie binnen Nederland te stimuleren. Hiervoor is een eerste stap genomen door een samenwerking aan te gaan met Viditel.
Lees verder

Nieuwe Managing Director Delfin

{rs_bericht.titel}
maandag 22 oktober 2018 - Roel Koolen gestart per 1 oktober
Delfin heeft Roel Koolen benoemd tot nieuwe Managing Director. Hij heeft de uitdaging opgepakt om Delfin na de succesvolle start-up fase door te laten groeien tot een full service Marketing & IT bedrijf.
Lees verder

Nieuwe prijzen Delfin Connector

{rs_bericht.titel}
vrijdag 19 oktober 2018 - Drie overzichtelijke pakketten
Per 1 oktober 2018 heeft Delfin de prijzen voor de Delfin Connector gewijzigd. Vanaf nu kunt u kiezen uit 3 overzichtelijke pakketten. Welk pakket u ook kiest, u kunt altijd alle modules van ons platform met alle functionaliteiten gebruiken. 
Lees verder
1